GR | EN
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην εταιρεία KARALCO για τον επαγγελματισμό που έδειξε απέναντί μας. Εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, άριστη γνώση του αλουμινίου, ευγενικοί και συνεπείς. Η επιλογή μας να κατασκευάσετε εσείς τα κουφώματα αλουμινίου του σπιτιού μας, μας ανταμείβει. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.
-
Δημήτρης, Μάνδρα
"Αψογες υπηρεσίες, με επαγγελματισμό! Η Karalco είναι διπλά μας ακόμα και μετά την τοποθέτηση των Κουφωμάτων μας."
- Ελισάβετ, Νίκαια

"Ψάχνοντας να βρω κατασκευαστή αλουμινίου για το σπίτι μου, που είχε εγκριθεί για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ'οίκον", μίλησα με κατασκευαστές που με αποθάρρυναν να μπω στο πρόγραμμα γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν να πληρωθούν από το κράτος μετά από 8 μήνες. Ένας γνωστός μου σύστησε τον Παναγιώτη. Συνεργάσιμος, γνώστης του αντικειμένου, με βοήθησε να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για το σπίτι μου. Ανάλαβε το έργο παρόλο που ήταν από το πρόγραμμα Εξοικονομώ, χωρίς να μειώσει από την ποιότητα. Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ! Σε συνιστώ ανεπιφύλακτα."

-

Γιάννης, Νίκαια

"Επέλεξα την εταιρεία KARALCO από το Internet. Ήμουν επιφυλακτικός, μιας και δεν τους ήξερα, για την κατασκευή αλλά και για την αναστάτωση στο σπίτι εφόσον επρόκειτο για αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου. Ευτυχώς η επιλογή μου αποδείχτηκε εξαιρετική! ’ψογη δουλειά, το σπίτι το παρέδωσαν όπως όταν πρωτομπήκαν, συνεργείο από σοβαρούς επαγγελματίες. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!"

- Γιώργος,Βίλλια
"Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας, για την άψογη εργασία, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και κυρίως την καταπληκτική συνεννόηση σε ανθρώπινο επίπεδο! Ευχαριστούμε πολύ!"    
- Φωτεινή, Παπάγου
"Εξαιρετική υποστήριξη ακόμα και μετά την πώληση. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα!!"  
- Ιωάννα, Χαλάνδρι
"Την εταιρεία "KARALCO" Καραχάλιος Παναγιώτης τη βρήκα μετά από έρευνα στο διαδίκτυο. Επρόκειτο για την αντικατάσταση κουφωμάτων ενός διαμερίσματος που έχω προς εκμετάλλευση και το οποίο κατοικείται. Απευθύνθηκα στην εταιρεία και έμεινα ευχαριστημένος αρχικά από την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που δέχτηκα, στη συνέχεια από την οικονομική προσφορά που μου δόθηκε και τέλος από τους συνεπείς χρόνους και κυρίως από την άψογη δουλειά. Τα καινούργια κουφώματα αλουμινίου είναι θερμοδιακοπτόμενα και ήδη έχουν εξοικονομήσει στην οικογένεια που κατοικεί στο διαμέρισμα αρκετά χρήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όχι απλά δεν έγιναν κακοτεχνίες αλλά όσο διάστημα διήρκησαν οι εργασίες το σπίτι λειτουργούσε κανονικά και όταν παραδόθηκε ήταν ακριβώς όπως όταν το παρέλαβε το συνεργείο."
-

Γιώργος-Ζωγράφου

"Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε σε μια δουλειά που είχα αναλάβει ως μηχανικός, και ο Παναγιώτης ήταν φίλος με τον ιδιοκτήτη και είχε αναλάβει την κατασκευή των κουφωμάτων. Μου άρεσε πολύ η δουλειά του και του πρότεινα να συνεργαστούμε στην επόμενη δουλειά μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, δεδομένου ότι τόσα χρόνια στην οικοδομή έχω συνεργαστεί με διάφορους κατασκευαστές αλουμινίου και μπορώ να κρίνω μια δουλειά. Πολύ καλή κατασκευή, άψογος επαγγελματισμός. Θεωρώ ότι βρήκα έναν πολύ καλό συνεργάτη για την κατασκευή αλουμινίου και σιδήρου, αλλά και ένα πολύ καλό φίλο."
-

Αργύρης-Γλυφάδα

"Επέλεξα την εταιρεία Καραχάλιος Παναγιώτης για την αντικατάσταση των κουφωμάτων μου μετά από σύσταση ενός φίλου μου. Αρχικά ήρθε στο σπίτι μου για να δει το χώρο και ακούγοντας τις ανάγκες μου, μου πρότεινε λύσεις για την κατασκευή των νέων μου κουφωμάτων, που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν αποδοτικές και λειτουργικές.

Γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το χρόνο, την κατασκευή και τη τιμή. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα συνεργεία που πέρασαν από το σπίτι μου." 

- Αργύρης, Κορυδαλλός

"Εξαιρετική δουλειά, με προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς μερεμέτια στο σπίτι, εφόσον ήταν αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων αλουμινίου. Γνώστης του αντικειμένου, μου εξήγησε κάθε λεπτομέρεια γύρω από το αλουμίνιο πριν αποφασίσω τι κουφώματα θα επιλέξω. Χαίρομαι που συνεργαστήκαμε!"

- Γιώργος, Αμπελόκηποι

"Την εταιρεία "Καραχάλιος Παναγιώτης" μου τη σύστησε μια φίλη που είχε ήδη συνεργαστεί μαζί τους. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, δεδομένου ότι επρόκειτο για αντικατάσταση κουφωμάτων και το συνεργείο δεν προκάλεσε καθόλου αναστάτωση στο σπίτι. Καθαρή δουλειά, πολύ προσεκτικοί στην λεπτομέρεια και παράδοση στο χρόνο που μου είπαν."

- Μαρία,Χαϊδάρι

"Η συνεργασία με τον Παναγιώτη ήταν άψογη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Και ο ίδιος αλλά και το συνεργείο του δουλεύουν με τη λεπτομέρεια και δεν συμβιβάζονται εάν το τελικό προϊόν δεν είναι αυτό που θέλουν. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, κουφώματα που θα τα χαρείτε για μια ζωή και πολύ λογική σχέση ποιότητας και τιμής."

- Κώστας, Ν. Πέραμος

"Πολύ καλή δουλειά, όπως ακριβώς περιγράφεται. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα." 

-

Αντώνης,Πέραμα

"Τον Παναγιώτη τον γνωρίζω χρόνια, λόγο περιοχής, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε μέχρι τώρα. Η όψη του σπιτιού μου άλλαξε εκπληκτικά μετά τη τοποθέτηση των καινούργιων κουφωμάτων. Πλέον δεν τον εκτιμώ μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία."
-

Κατερίνα,Ελευσίνα

"Επέλεξα την εταιρεία Καραχάλιος Παναγιώτης μετά από σύσταση. Ευχαριστώ πολύ για τη τόσο καλή δουλειά αλλά και για τη τόσο ανθρώπινη αλλά παράλληλα επαγγελματική συμπεριφορά. Το σπίτι ήταν σα να μην μπήκε ποτέ συνεργείο και τα καινούργια μας κουφώματα μοιάζουν με πίνακες τέχνης στους τοίχους."
- Μήτσα,Μελίσσια
"Θέλοντας να ανακαινίσω ένα διαμέρισμα που απέκτησα ξεκίνησα να ψάχνω διαδικτυακά για συνεργεία. Η προσφορά που πήρα από τον κ. Καραχάλιο δεν ήταν η πιο φτηνή, αλλά ήταν σίγουρα η πιο αναλυτική, καθώς και ο κ. Καραχάλιος μου εξήγησε τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής, είτε σε σειρά αλουμινίου είτε σε τυπολογία κουφώματος. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και από την επιλογή μου και από το αποτέλεσμα."
-

Νατάσσα, Κουκάκι

Τα σχόλια των πελατών που αναγράφονται είναι πραγματικά, τα στοιχεία των οποίων μπορούν να δοθούν εάν και εφόσον ζητηθούν.
Τι κάνουμε
Μάθετε για εμάς
Επικοινωνία