GR | EN
Η εταιρεία KARALCO, με έδρα την Ελευσίνα Αττικής, και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της είναι πάντα δίπλα σας για να σας προτείνουν  λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας. Δεδομένου ότι όλα τα αλουμίνια δεν είναι ίδια, σας δειγματίζουμε συστήματα με διαφορετικές  δυνατότητες και όρια αντοχής μεταξύ τους, καθοδηγώντας σας στην σωστή επιλογή του ιδανικού κουφώματος για εσάς, εστιάζοντας στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Η μελέτη και η πρόταση της εταιρείας μας διαμορφώνεται βάση της αρχιτεκτονικής  διαμόρφωσης του χώρου σας, τη μέγιστη αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού και εξαερισμού του σπιτιού σας, και κυρίως τους παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμομονωτική απόδοση των κουφωμάτων σας. Η εξοικονόμηση ενέργειας ενός κτιρίου στοχεύει στην παροχή συνθηκών άνεσης από τις εξωτερικές συνθήκες με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, το οποίο κατ’επέκταση μεταφράζεται και ως εξοικονόμηση χρημάτων. Η γεωγραφική θέση και ο προσανατολισμός  του κτιρίου, οι θερμικές απώλειες, η σωστή επιλογή συστήματος αλουμινίου, υαλοπινάκων και συστημάτων σκίασης  είναι οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός κουφώματος.

Στηριζόμενοι στην πελατοκεντρική φιλοσοφία μας,  η σωστή μελέτη του έργου σας είναι για εμάς  η βασική προϋπόθεση για μια καλή και σωστή  συνεργασία.  Εμείς οφείλουμε να σας παρέχουμε τη γνώση κι εσείς να κάνετε την επιλογή. 

Τα κτίρια στα οποία ζούμε πρέπει να μας παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα. Η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η αντοχή ενός κουφώματος εξαρτάται τόσο από το σύνολο του συστήματος και τους μηχανισμούς, όσο και από την κατασκευή του. Για το λόγο αυτό η κατασκευή των κουφωμάτων μας ακολουθεί συγκεκριμένες παραγωγικές διαδικασίες, από την επιλογή των υλικών μέχρι την τοποθέτηση των προϊόντων.   

Η εταιρεία KARALCO πληρεί όλες τις προϋποθέσεις τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό, όσο και από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία γύρω από το χώρο του αλουμινίου, για να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές της εταιρείας ALUMIL Α.Ε. Τα παραγώμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν  τη σήμανση CE καθώς οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων.

Η νηματοειδής προστασία των προφίλ, η χρήση γωνιάστρας με στόχο τη μέγιστη αντιδιαβρωτική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου, η σωστή επιλογή επώνυμων εξαρτημάτων,  είναι μερικοί  από τους λόγους που η εταιρεία KARALCO δε φοβάται να εγγυηθεί για την αξεπέραστη αντοχή των προϊόντων της.

Η ανάγκη για αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν εναρμονίζονται  με τις σημερινές απαιτήσεις, δημιουργείται για λόγους αισθητικής, ασφάλειας, αλλά κυρίως για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας, είτε πετρελαίου είτε ρεύματος. Το σύστημα θέρμανσης πρέπει να καλύψει τις θερμικές απώλειες του κτιρίου που δημιουργούνται κυρίως μέσα από τα παράθυρα και τις πόρτες, και να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία.

Η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου επιτυγχάνεται με τον σωστό σχεδιασμό και την επιλογή υλικών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων και η χρήση θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των θερμικών απωλειών του κτιρίου και στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’επάκταση χρημάτων. 

Η εταιρεία KARALCO αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των κουφωμάτων σας, παλαιάς τεχνολογίας , με νέα συστήματα αλουμινίου που πληρούν όλες τις απαιτήσεις  για αισθητική και ασφάλεια καθώς επίσης για τη  μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το κόστος αποξήλωσης των παλαιών σας κουφωμάτων καθώς επίσης το συνεργείο τοποθέτησης φροντίζει για την καθαριότητα και παράδοση του χώρου σας στην αρχική του κατάσταση,πάντα με σεβασμό προς την περιουσία σας.
Με ένα τηλέφωνο στη γραμμή επικοινωνία μας, 210 5561796 μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και για τις ευκολίες πληρωμής.
Με μια επίσκεψη στον οργανωμένο χώρο μας στην Ελευσίνα μπορείτε να δείτε από κοντά τα ενεργειακά κουφώματα KARALCO.

 
Δίνοντας έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας, η εταιρεία " KARALCO " παρέχει λύσεις τόσο για εξοικονόμηση χρημάτων όσο και για εξοικονόμηση ενέργειας, λύσεις που το μέλλον μας επιβάλλει.
Τι κάνουμε
Μάθετε για εμάς
Επικοινωνία